Старт навчального курсу відбувся у онлайн форматі засобами системи відеоконференцій ВigВlueВutton НЛТУ України. Цей навчальний курс викладається вперше. Його учасниками стали 22 представники академічної спільноти обох університетів, зокрема троє представників Університету сталого розвитку Еберсвальде (Німеччина). Після короткого знайомства, учасники заслухали вступну лекцію доцента кафедри ІСКМ, к.е.н. Уляни Павлюк «Interactive videos and presentations. Introduction».

start 03

start 04

start 05

Нагадаємо, що навчальний тренінг-курс «Interactive content» впроваджено для студентів та співробітників обох університетів, як додаткове технічне навчання на регулярній основі. Він дозволяє підвищити рівень інформаційно-комунікаційних компетентностей учасників шляхом поглиблення базових теоретичних знань та практичних навичок використання сервісів та програм для розробки інтерактивних презентаційних матеріалів. Потенційно такі навички можуть знадобитися студентам для представлення власних результатів досліджень, а викладачам – для використання в навчальному процесі, для удосконалення предметно-методичних і дидактичних підходів, а також для широкого кола користувачів з метою збагачення навичок створення сучасного промоційного контенту.

Варто зазначити, що спільне навчання за вказаними курсами відбувається у рамках проекту «Joint teaching and learning for empowerment and resilience of Ukrainian academia», який фінансується Німецькою службою академічних обмінів (DAAD) за кошти Федерального міністерства освіти та досліджень (BMBF).